MAHKEMESİ :Asliye Ceza Mahkemesi
SUÇ : Mühür bozma
HÜKÜM : Beraat
Şikayetçi ... Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin yargılama sırasındaki 28.01.2014 tarihli dilekçe ile vaki katılma talebinin karara bağlanmadığı anlaşılmakla; 5271 sayılı CMK.nun 237/2. maddesi uyarınca kamu davasına katılma hakkı bulunan şikayetçi kurumun davaya katılan, Av....'nun ise katılan vekili olarak kabulüne oybirliğiyle karar verilip, dosya incelenerek gereği görüşüldü:
5271 sayılı CMK’nun 217. maddesi uyarınca duruşmadan edindiği kanaate göre delilleri değerlendirip suçun sübutu yönünden vicdani kanıya ulaşamayan mahkemenin takdir ve kabulünde bir isabetsizlik görülmediğinden, tebliğnamedeki bozma düşüncesine iştirak edilmemiştir.
Elde edilen delillerin hükümlülüğe yeter nitelik ve derecede bulunmadığı, mahkemece dosya içeriğine uygun şekilde gerekçeleri gösterilerek kabul ve takdir kılınmış olduğundan katılan vekilinin yerinde görülmeyen temyiz itirazlarının reddiyle usul ve yasaya uygun bulunan hükmün ONANMASINA, 23.03.2016 gününde oybirliği ile karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy