MAHKEMESİ:İş Mahkemesi
DAVALILAR:1-Sosyal Güvenlik Kurumu Vek. Av. ...
2-....
Davacı, davalılardan işverene ait işyerinde 28.09.1994-16.10.2004 tarihleri arasında geçen çalışmalarının tesbitine karar verilmesini istemiştir.
Mahkeme ilamında belirtildiği şekilde, isteğin kısmen kabulüne karar vermiştir.
Hükmün, davacı ile davalılardan kurum vekilleri ve davalı şirket temsilcisi tarafından temyiz edilmesi üzerine temyiz isteğinin süresinde olduğu anlaşıldıktan ve Tetkik Hakimi ... tarafından düzenlenen raporla dosyadaki kağıtlar okunduktan sonra işin gereği düşünüldü ve aşağıdaki karar tesbit edildi.
K A R A R
Dosyadaki yazılara, kararın dayandığı delillerle kanuni gerektirici sebeplere ve özellikle 28.08.1994-01.06.1998 tarihleri arasındaki hizmet süresinin mahkemece ispat edilemediğinden reddi gerekirken 5 yıllık hak düşürücü sürenin geçtiği gerekçesi ile reddine karar verilmesi hatalı ise de karar sonucu bakımından doğru olduğundan tarafların yerinde bulunmayan bütün temyiz itirazlarının reddiyle usul ve kanuna uygun olan hükmün ONANMASINA, 26.09.2011 gününde oybirliğiyle karar verildi.
...
Full & Egal Universal Law Academy