MAHKEMESİ:İş Mahkemesi
Davacı, davalılardan işverene ait işyerinde 08/08/1993-05/01/1997 tarihleri arasında çalıştığının tespitine karar verilmesini istemiştir.
Mahkeme ilamında belirtildiği şekilde, isteğin kabulüne karar vermiştir.
Hükmün, davalılar vekilleri tarafından temyiz edilmesi üzerine temyiz isteğinin süresinde olduğu anlaşıldıktan ve Tetkik Hakimi ... tarafından düzenlenen raporla dosyadaki kağıtlar okunduktan sonra işin gereği düşünüldü ve aşağıdaki karar tesbit edildi.
K A R A R
Dosyadaki yazılara, toplanan delillere, kararın dayandığı kanuni gerektirici nedenlere ve özellikle Diyarbakır Devlet Hastanesi Geliştirme ve Güzelleştirme Derneği'nin üst işveren olduğu gözönünde bulundurulduğunda, davalıların yerinde olmayan tüm temyiz itirazlarının reddiyle, usul ve yasaya uygun olan hükmün ONANMASINA, 05/11/2012 gününde oybirliğiyle karar verildi.