MAHKEMESİ :İş Mahkemesi
K A R A R
Dosyanın kapsamından, birtakım davalılara yapılan tebligatlar ile vekaletname konularında aşağıda belirtilen eksikliklerin bulunduğu anlaşılmaktadır.
1) Davalı ... Hastanesi Sağlık Hiz.İth.İhr.A.Ş vekili olarak pek çok avukatın dosyaya vekaletname sunmuş olup bu avukatlardan Av.Sedat Aydın ile Av.... yargılama sırasında vekillikten çekilmiştir. Dosyada vekaletnamesi bulunan Av...., Av.... ... ve Av.... Yıldırım'ın ise vekillik görevinin halen devam etmektedir. Bu noktada gerekçeli karar ile davacılar temyizinin davalı ....Hastanesi Sağlık Hiz.İth.İhr.A.Ş'nin vekillik görevi devam eden bu avukatlar yerine bizzat şirkete yapılması doğru olmayıp bu eksikliğin mahallinde giderilmesi gerekmektedir.
2) Yine davalı ...'ın dosyaya vekalet sunan vekilleri Av...., Av.... yerine bizzat bu davalıya, yine benzer şekilde davalı ... adına dosyaya vekalet sunan vekilleri Av...., Av..... ve Av..... yerine bizzat davalı ...'a 10.04.2014 tarihli karar gerekçesi ile davacılar temyizinin tebliği de hatalı olup bu konudaki eksikliğin de mahallinde giderilmesi gerekmektedir.
3) Son olarak da davalı ... vekili olarak gerekçeli karar ile davacılar temyizi kendisine tebliğ edilen Av.... bu davalıyı temsile elverişli vekaletinin dosyada bulunmamasına göre bu vekalet eksikliğinin mahallinde giderilmesi, bunun mümkün bulunmamasına göre davalı ... adına dosyaya vekalet sunan avukatlara gerekçeli karar ile davacılar temyizinin tebliği gerekmektedir.
Yukarıda sayılan eksikliklerin mahallinde giderilmesi gerekmekle dosyanın GERİ ÇEVRİLMESİNE, 06/04/2015 gününde oy birliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy