MAHKEMESİ:İş Mahkemesi
K A R A R
Nispi harca tabi davalarda, hükmü temyiz eden davalının temyiz başvuru harcı ile birlikte ilam harcının 1/4'nü (nispi temyiz karar ve ilam harcı) peşin olarak yatırması gerekir. (10.5.1965 gün ve 1/1 sayılı İçtihadı Birleştirme Kararı)
Dosyanın incelemesinden ise; kabulüne karar verilen tazminatlar toplamına göre alınması gereken 1.029,60'ar TL nispi temyiz harcının 18.07.2014 tarihli kararı temyiz eden davalıların tamamınca eksik ödediği anlaşılmaktadır.
Bu durumda temyiz eden davalılara eksik temyiz harçlarını ikmal için mehil verilmesi, süresi içinde eksik harç ikmal edildiği takdirde dosyanın temyiz incelemesi yapılmak üzere geri gönderilmesi, aksi takdirde ise eksik harç ödeyen davalılar bakımından "kararın temyiz edilmemiş sayılmasına" karar verilmesi için dosyanın mahalline GERİ ÇEVRİLMESİNE, 01/06/2015 gününde oy birliğiyle karar verildi.