MAHKEMESİ :İş Mahkemesi
Davacı, ürün alıcısı ...tarafından düzenlenen çiftçi primleri tevkifat bildirim belgelerinde ve ürün alıcıları ..., ... tarafından düzenlenip kuruma verilen çiftçi primleri tevkifat bildirim belgelerinde ... adına yapılan kesintilerin ... ve... oğlu,... ...'ya ait olduğunun tespitine, karar verilmesini istemiştir.
Mahkeme ilamında belirtildiği şekilde, isteğin kabulüne karar vermiştir.
Hükmün davalı vekili tarafından temyiz edilmesi üzerine temyiz isteğinin süresinde olduğu anlaşıldıktan ve Tetkik Hakimi ... tarafından düzenlenen raporla dosyadaki kağıtlar okunduktan sonra işin gereği düşünüldü ve aşağıdaki karar tesbit edildi.
K A R A R
Dosyadaki yazılara, hükmün Dairemizce de benimsenmiş bulunan yasal ve hukuksal gerekçeleriyle dayanağı maddi delillere ve özellikle bu delillerin takdirinde bir isabetsizlik görülmemesine göre, davalı vekilinin yerinde bulunmayan bütün temyiz itirazlarının reddiyle usul ve kanuna uygun olan hükmün ONANMASINA, 29/01/2015 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy