MAHKEMESİ :İş Mahkemesi
Davacı, davalı kuruma borçlu olmadığının tespitiyle 01.10.1987-22.11.2005 tarihleri arasında tarım ... sigortalısı olduğunun tespitiyle emekliliğe hak kazandığına karar verilmesini istemiştir.
Mahkeme ilamında belirtildiği şekilde, isteğin kabulüne karar vermiştir.
Hükmün davalı vekili tarafından temyiz edilmesi üzerine temyiz isteğinin süresinde olduğu anlaşıldıktan ve Tetkik Hakimi ... tarafından düzenlenen raporla dosyadaki kağıtlar okunduktan sonra işin gereği düşünüldü ve aşağıdaki karar tespit edildi.
K A R A R
Dosyadaki yazılara, toplanan delillere, kararın dayandığı kanuni gerektirici nedenlere ve özellikle, 5510 sayılı Yasanın geçici 63. maddesi gereğince davalı Kurumun yerinde olmayan tüm temyiz itirazlarının reddiyle, usul ve yasaya uygun olan hükmün ONANMASINA, 01/02/2016 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy