MAHKEMESİ:İş Mahkemesi
Davacı, murisi ...'ın 27/08/1999-11/10/2006 tarihleri arasında davalı apartmanda kapıcı olarak kesintisiz asgari ücretle çalışmış olduğunun tespitine karar verilmesini istemiştir.
Mahkeme, ilamında belirtildiği şekilde, isteğin kısmen kabulüne karar vermiştir.
Hükmün, davalılar vekilleri tarafından temyiz edilmesi üzerine temyiz isteğinin süresinde olduğu anlaşıldıktan ve Tetkik Hakimi ... tarafından düzenlenen raporla dosyadaki kağıtlar okunduktan sonra işin gereği düşünüldü ve aşağıdaki karar tespit edildi.
K A R A R
Dosyadaki yazılara, kararın dayandığı delillerle kanuni gerektirici sebeplere ve özellikle, davanın ..., .................................. adına açılmasına rağmen, karar başlığında ... dışındaki davacıların adının yer almamasının maddi hataya dayalı olması ve bu yazım hatasının mahallinde her zaman düzeltilmesi mümkün bulunmasına göre davalılar vekillerinin yerinde bulunmayan bütün temyiz itirazlarının reddiyle usul ve kanuna uygun olan hükmün ONANMASINA, aşağıda yazılı temyiz harcının temyiz eden davalılardan ...'a yükletilmesine, 26/05/2015 gününde oybirliğiyle karar verildi.