MAHKEMESİ :Asliye Ceza Mahkemesi
SUÇ : Suç eşyasının satın alınması
HÜKÜM : Mahkumiyet
Yerel Mahkemece verilen hüküm temyiz edilmekle, kararın nitelik, ceza türü, süresi ve suç tarihine göre dosya görüşüldü:
Karar başlığına 08.01.2007 olan suç tarihinin, 09.01.2007 olarak yazılması, mahallinde düzeltilebilir maddi hata olarak kabul edilmiştir.
5237 sayılı TCK'nın 165/1. maddesi uyarınca sanığın hapis cezasının yanı sıra adli para cezası ile de cezalandırılması gerektiği gözetilmeden, sadece hapis cezasına hükmedilerek eksik ceza tayini suretiyle yazılı şekilde hüküm kurulması, karşı temyiz bulunmadığından bozma nedeni yapılmamıştır.
Yapılan duruşmaya, toplanan delillere, gerekçeye, hakimin kanaat ve takdirine göre sanık ...'ın temyiz itirazları yerinde olmadığından reddiyle hükmün ONANMASINA, 07.09.2015 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy