MAHKEMESİ:Asliye Hukuk Mahkemesi
-KARAR-
...)Duruşma günü itibariyle 64,00 TL'lik posta pulu gerekli olup, dosya içinden ...,00 TL'lik çıktığından 44,00 TL'lik posta pulunun gönderilmesi,
...)Davacılardan ... (...)'a mahkeme kararı ve temyiz dilekçesinin usulüne uygun olarak tebliğ edilmediği; davacılardan ....'a ise mahkeme kararı ve temyiz dilekçesinin hiç tebliğ edilmediği anlaşıldığından, bu davacılara mahkeme kararı ve temyiz dilekçesinin usulüne uygun olarak tebliğ edilip, temyiz süresi beklenildikten sonra temyiz incelemesi yapılmak üzere Dairemize tekrar gönderilmek üzere dosyanın mahalline geri çevrilmesi gerekmiştir.
SONUÇ: Yukarıda açıklanan nedenlerle, dosyanın yerel mahkemesine GERİ ÇEVRİLMESİNE, ....06.2013tarihinde oybirliğiyle karar verildi.