MAHKEMESİ:Asliye Hukuk Mahkemesi
-KARAR-
Davalılardan ..., Av....'na vekaletname vermiş; Av. ...'da Av....'a yetki belgesi düzenlemiştir. Mahkeme kararı ise; adı geçen davalı yönünden Av. ...'a tebliğe çıkarılmış, avukatlığı bırakması nedeniyle bu kişiye karar tebliğ edilememiş, bu kez karar davalı asıla tebliğ edilmiştir. Oysa, Av....'nun azledildiğine ya da istifa ettiğine dair herhangi bir belge dosyada bulunmamaktadır.
Bu durumda mahkeme kararının; davalı ... vekili Av....ek, temyiz süresi de beklendikten sonra temyiz incelemesi yapılmak üzere Dairemize tekrar gönderilmesi için dosyanın mahalline geri çevrilmesi gerekmiştir.
SONUÇ: Yukarıda açıklanan nedenlerle, dosyanın yerel mahkemesine GERİ ÇEVRİLMESİNE, 01.....2013 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.