MAHKEMESİ :Asliye Hukuk Mahkemesi
Taraflar arasındaki sözleşmenin feshi ve tazminat davasının yapılan yargılaması sonunda ilamda yazılı nedenlerden dolayı davanın kabulüne yönelik olarak verilen hüküm süresi içinde müdahiller vekilince duruşmalı olarak temyiz edilmiş ise de, temyizden feragat nedeniyle duruşma yapılmadığı anlaşıldıktan sonra dosya incelendi, gereği konuşulup düşünüldü.
-KARAR-
Müdahiller ..., ..., ..., ... ve ... vekili, kararı süresi içerisinde temyiz etmiş ise de, daha sonra temyiz isteminden feragat etmiş olup, feragata yetkli olduğu vekaletnamelerinden de anlaşımaktadır.
Bu itibarla, müdahiller ..., ..., ..., ... ve ... vekilinin temyiz isteminin feragat nedeniyle reddine karar vermek gerekmiştir.
SONUÇ: Yukarıda açıklanan nedenle, müdahiller ..., ..., ..., ... ve ... vekilinin temyiz isteminin feragat nedeniyle REDDİNE, peşin alınan harcın istek halinde iadesine, 01.06.2015 tarihinde oybirliğyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy