MAHKEMESİ :Asliye Hukuk Mahkemesi
Taraflar arasındaki alacak ve itirazın iptali davalarının yapılan yargılaması sonunda ilamda yazılı nedenlerden dolayı asıl davanın kısmen kabulüne, birleşen davaların kabulüne yönelik olarak verilen hükmün asıl ve birleşen davalarda davalı ... ile birleşen 2009/282 Esas davada davalı ... vekillerince duruşmalı olarak temyiz edilmesi üzerine ilgililere çağrı kağıdı gönderilmişti. Belli günde davalı-birleşen davada davalı .... vekili avukat ... ile davacı-birleşen davada davacılar vekili avukat ... gelmiş olup, duruşmaya başlanarak hazır bulunan avukatların sözlü açıklamaları dinlenildikten ve temyiz dilekçelerinin süresinde olduğu anlaşıldıktan sonra dosya incelendi, gereği konuşulup düşünüldü.
- KARAR -
Heyetçe incelenmesine gerek görüldüğünden, birleşen dava dosyalarına konu,Biga İcra Müdürlüğü'nün 2009/2258 Esas, 2009/2257 Esas, 2009/2256 Esas sayılı takip dosyalarının getirtilerek eklendikten sonra tekrar Dairemize gönderilmesi için dosyanın mahalline geri çevrilmesi gerekmiştir.
SONUÇ: Yukarıda açıklanan nedenlerle, dosyanın yerel mahkemesine GERİ ÇEVRİLMESİNE, 23.02.2016 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy