.....
Taraflar arasındaki tazminat davasının yapılan yargılaması sonunda ilamda yazılı nedenlerden dolayı davanın kabulüne yönelik olarak verilen hükmün davalı vekilince duruşmalı olarak temyiz edilmesi üzerine ilgililere çağrı kağıdı gönderilmişti. Belli günde davalı ... ile vekili Avukat ... ve davacılar vekili ..... gelmiş olmalarıyla, duruşmaya başlanarak hazır bulunan davalı vekil Avukatı ve davacılar vekilinin sözlü açıklamaları dinlenildikten ve temyiz dilekçesinin süresinde olduğu anlaşıldıktan sonra dosya incelendi, gereği konuşulup düşünüldü.
-KARAR-
Heyetçe incelenmesine gerek görülen, 349 ada 44 parsel 5 No’lu bağımsız bölümün, kat irtifakı tesisinden itibaren tüm tedavül kayıtlarının, akit tablolarının ilgili tapu sicil müdürlüğünden getirtilerek, dosya arasına eklenilmesi için dosyanın yerel mahkemesine geri çevrilmesine karar vermek gerekmiştir.
SONUÇ: Yukarıda açıklanan eksiklikler giderilerek temyiz incelemesi için Dairemize gönderilmek üzere dosyanın yerel mahkemesine GERİ ÇEVRİLMESİNE, 05.04.2018 tarihinde oybirliği ile karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy