MAHKEMESİ :Asliye Ceza Mahkemesi
HÜKÜM: Mahkumiyete, beraate, ceza verilmesine yer olmadığına dair
Mahalli mahkemece verilen hükümler temyiz edilmekle evrak okunarak;
Gereği görüşülüp düşünüldü;
Sanık ... hakkında kasten yaralama suçundan kurulan beraat hükmünde uygulama maddeleri olan TCK'nin 86/1, 86/3-e ve 87/3 maddeleri yerine, TCK'nin 125/1. ve 125/4. maddelerinin gösterilmesi, mahallinde düzeltilebilir maddi hata kabul edildiğinden, bozma nedeni yapılmamıştır.
Sanık ... hakkında kasten yaralama suçundan kurulan mahkumiyet hükmünde,
Anayasa Mahkemesi'nin 24.11.2015 tarih ve 29542 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 08.10.2015 tarih ve 2014/140 Esas - 2015/85 Karar sayılı kararı ile 5237 sayılı TCK'nin 53. maddesindeki bazı hükümler iptal edilmiş ise de, bu husus infaz aşamasında dikkate alınabileceğinden bozma nedeni yapılmamıştır.
Yapılan yargılamaya, toplanan ve karar yerinde açıklanan delillere, mahkemenin kovuşturma sonucunda oluşan inanç ve takdirine, gösterilen gerekçeye ve uygulamaya göre katılan sanığın temyiz itirazlarının reddiyle hükümlerin istem gibi ONANMASINA, 22.03.2016 gününde oybirliğiyle karar verildi.