MAHKEMESİ :Asliye Ceza Mahkemesi
HÜKÜM : Sanığın mahkumiyetine dair
Mahalli mahkemece bozma üzerine verilen hüküm temyiz edilmekle evrak okunarak;
Gereği görüşülüp düşünüldü.
Tekerrüre esas mahkumiyet hükmü bulunan sanığın cezasının, 5237 sayılı TCK'nin 58/6. maddesi uyarınca mükerrirlere özgü infaz rejimine göre çektirilmesine karar verilmemesi, aleyhe temyiz bulunmadığından bozma nedeni yapılmamıştır.
Sanık hakkında 5237 sayılı TCK'nin 86/1, 86/3-e, 87/1-c,son ve 29. maddeleri gereğince hükmolunan 2 yıl 6 ay hapis cezasından, TCK'nin 62. maddesi gereğince (1/6) oranında indirim yapılırken hapis cezasının 2 yıl 1 ay hapis cezası yerine 1 yıl 13 ay olarak hesaplanması suretiyle eksik ceza tayini, aleyhe temyiz olmadığından bozma nedeni yapılmamıştır.
Yapılan yargılamaya, toplanan ve karar yerinde açıklanan delillere, mahkemenin kovuşturma sonucunda oluşan inanç ve takdirine, gösterilen gerekçeye ve uygulamaya göre sanık müdafiinin temyiz itirazlarının reddiyle hükmün istem gibi ONANMASINA, 13.06.2017 gününde oybirliğiyle karar verildi.