MAHKEMESİ :Asliye Ceza Mahkemesi
HÜKÜM: Beraate dair
Mahalli mahkemece verilen hüküm temyiz edilmekle evrak okunarak;
Gereği görüşülüp düşünüldü:
Sanık müdafiinin temyiz isteminin, beraat eden sanık lehine vekalet ücretine hükmedilmesi gerektiğine yönelik olduğuanlaşıldığından, vekalet ücreti ile sınırlı olarak yapılan incelemede;
Sanık hakkında, üzerine atılı basit yaralama suçu yönünden hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verildiği anlaşılmakla, beraat ettiği suç yönünden vekalet ücretine hak kazanamayacağı gözetilerek tebliğnamede yer verilen düzeltilerek onama görüşüne iştirak edilmemiştir.
Yapılan yargılamaya, toplanan ve karar yerinde açıklanan delillere, mahkemenin kovuşturma sonucunda oluşan inanç ve takdirine, gösterilen gerekçeye ve uygulamaya göre sanık müdafiinin temyiz itirazlarının reddiyle hükmün ONANMASINA, 11/04/2018 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.