MAHKEMESİ :Asliye Ceza Mahkemesi
HÜKÜM : Mahkumiyet
Mahalli mahkemece verilen hükümler temyiz edilmekle evrak okunarak;
Gereği görüşülüp düşünüldü:
Oluşa, mağdur beyanına, sanıkların tevil yollu savunmalarına, olaya ait görüntülere, görüntülere ait bilirkişi raporuna ve doktor raporuna göre; sanık ...'ın kardeşi olan diğer sanık ile birlikte silahtan sayılan sopa ile mağdura karşı basit yaralama suçunu işlediği yasal ve yeterli delil ile tespit edildiğinden, tebliğnamedeki bozma düşüncesine iştirak edilmemiştir.
Anayasa Mahkemesinin 24.11.2015 tarih ve 29542 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 08.10.2015 tarih ve 2014/140 Esas - 2015/85 Karar sayılı kararı ile 5237 sayılı TCK'nin 53. maddesindeki bazı hükümler iptal edilmiş ise de, bu husus infaz aşamasında dikkate alınabileceğinden bozma nedeni yapılmamıştır.
Yapılan yargılamaya, toplanan ve karar yerinde açıklanan delillere, mahkemenin kovuşturma sonucunda oluşan inanç ve takdirine, gösterilen gerekçeye ve uygulamaya göre sanığın temyiz itirazlarının reddiyle hükmün isteme aykırı olarak ONANMASINA, 21.06.2018 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy