MAHKEMESİ :ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
Taraflar arasında görülen menfi tespit davasının yapılan muhakemesi sonunda mahalli mahkemece verilen hüküm davalı vekili tarafından temyiz edilmiştir.
Y A R G I T A Y K A R A R I
Davada; 21.01.2010 tarihli, 24.346,10 TL bedelli kaçak elektrik tespit tutanağından borçlu olunmadığının tespiti talep edilmiş; mahkemece davanın kısmen kabulü cihetine gidilmiş, hüküm davalı vekili tarafından temyiz edilmiştir.
Dosya içeriğinden;19610 (1961) nolu tarımsal sulama elektrik abonesi olan davacının 10.05.2011 tarihinde 6111 sayılı yasa kapsamında borcunu yapılandırdığı anlaşılmaktadır.
İlgisi nedeniyle;
Borcun yapılandırılması sırasında davacı abone taahhüt belgesi ve taksitlendirme protokolü imzalamış ise bu belgelerin ilgili kurumdan temin edilerek gönderilmesi ve ... 3. İcra Müdürlüğü'nün 2010/7336 E.sayılı takip dosyasının, dosya içerisine konularak temyiz incelemesi yapılmak üzere gönderilmesi için dosyanın mahkemesine GERİ ÇEVRİLMESİNE, 08.07.2013 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy