MAHKEMESİ :ASLİYE ... MAHKEMESİ
Taraflar arasında görülen alacak davasının yapılan muhakemesi sonunda mahalli mahkemece verilen hüküm davalı vekili tarafından temyiz edilmiştir.
Y A R G I T A Y K A R A R I
Dosya üzerinde yapılan ön incelemede; davalı vekili tarafça verilen temyiz dilekçesinde incelemenin duruşmalı yapılmasının talep edildiği, mahkemece temyiz eden davalı taraftan 90,00 TL gider avansı alındığı yazılı ise de, dosya içerisinden ... duruşma davetiyelerinin tebliği için posta pullarının çıkmadığı tutanakla saptanmıştır.
Bu itibarla, davalı tarafça verilen gider avansının içinde duruşma giderinin de yer alıp almadığı ile gider avansından bakiye kalan miktarın ne olduğunun bildirilmesi ve var ise; duruşma posta pullarının ikmali için dosyanın mahkemesine GERİ ÇEVRİLMESİNE, 05.09.2014 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy