MAHKEMESİ :ASLİYE ... MAHKEMESİ
Taraflar arasında görülen itirazın iptali davasının yapılan muhakemesi sonunda mahalli mahkemece verilen hüküm taraf vekillerince temyiz edilmiş, davacı vekili tarafından duruşmalı olarak talep edilmiştir.
Y A R G I T A Y K A R A R I
Dosya üzerinde yapılan ön incelemede; davacı vekili tarafından verilen temyiz dilekçesinde incelemenin duruşmalı yapılmasının talep edildiği, mahkemece temyiz eden davacı vekilinden 75 TL gider avansı alındığı yazılı ise de, dosya içerisinden ... duruşma davetiyelerinin tebliği için posta pullarının çıkmadığı tutanakla saptanmıştır.
Bu itibarla, davacı vekilince verilen gider avansının içinde duruşma giderinin de yer alıp almadığı ile gider avansından bakiye kalan miktarın ne olduğunun bildirilmesi ve var ise duruşma posta pullarının ikmali için dosyanın mahkemesine GERİ ÇEVRİLMESİNE, ....09.2014 günü oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy