MAHKEMESİ:AİLE MAHKEMESİ
Taraflar arasında görülen nafaka davasının mahkemece yapılan yargılaması sonucunda, davanın kısmen kabulüne yönelik olarak verilen hükmün, süresi içinde davalı tarafından temyiz edilmesi üzerine; temyiz dilekçesinin kabulüne karar verildikten sonra, dosya içerisindeki kağıtlar okunup gereği düşünüldü:
Y A R G I T A Y K A R A R I
Dosyanın incelenmesinden; gerekçeli kararın tebliği için davacı vekili Av. ...'a çıkarılan tebligat evrakının, mahkeme kaleminde tebliğ alan kişinin ismi yazılmaksızın yalnızca imza alınmak sureti ile tebliğ edildiği, bu haliyle gerekçeli kararın kime tebliğ edildiğinin anlaşılmadığı ve yapılan tebligatın geçersiz olduğu anlaşılmaktadır.
Buna göre mahkemece; gerekçeli kararın davacı vekili Av. ...'a usulüne uygun tebliği sağlanarak, temyiz süresinin beklenilmesi ve ondan sonra temyiz incelemesi yapılmak üzere dairemize gönderilmesi için dosyanın mahkemesine GERİ ÇEVRİLMESİNE, 28.09.2016 gününde oybirliğiyle karar verildi.