MAHKEMESİ :ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
Taraflar arasındaki itirazın iptali davasının mahkemece yapılan yargılaması sonucunda, davanın reddine yönelik olarak verilen hükmün, süresi içinde davacı vekili tarafından temyiz edilmesi üzerine; dosya içerisindeki kağıtlar okunup gereği düşünüldü:
Y A R G I T A Y K A R A R I
Yapılan inceleme neticesinde, taraflar arasındaki tapu iptal ve tescil talebine ilişkin,... Asliye Hukuk Mahkemesi'nin 2011/ 464 esas ve 2013/367 karar sayılı dosyasının karara bağlandığı, karar düzeltme aşamasında olduğu, bu nedenle de hanüz kesinleşmediği anlaşılmıştır.
. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin 2011/ 464 esas ve 2013/367 karar sayılı dosyasının kesinleşmesinden sonra, karara kesinleşme şerhi de verilerek, tüm dosyasının gönderilmesi için mahalline GERİ ÇEVRİLMESİNE, 08.03.2016 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy