MAHKEMESİ:AİLE MAHKEMESİ
Taraflar arasındaki nafakanın artırılması davasının mahkemece yapılan yargılaması sonucunda, davanın kısmen kabulüne yönelik olarak verilen hükmün, süresi içinde davalı vekili tarafından temyiz edilmesi üzerine; dosya içerisindeki kağıtlar okunup gereği düşünüldü:
Y A R G I T A Y K A R A R I
Dava dosyasının tetkikinden; gerekçeli kararın davalı vekiline tebliğine dair (şerhli) tebligat parçasının dosya içerisinde bulunmadığı anlaşılmaktadır.
Bu nedenle, dosya arasında bulunması gereken; gerekçeli kararın davalı vekiline tebliğine dair (şerhli) tebligat parçasının, dosyasına konulması ve temyiz incelemesi yapılmak üzere gönderilmesi için dosyanın yeniden mahkemesine GERİ ÇEVRİLMESİNE, 25.05.2016 gününde oybirliğiyle karar verildi.