MAHKEMESİ :Sulh Ceza Mahkemesi
SUÇLAR : Hakaret, yaralama
HÜKÜM : Mahkumiyet, beraat
Yerel Mahkemece verilen hükümler temyiz edilmekle, başvurunun süresi ve kararın niteliği ile suç tarihine göre dosya görüşüldü:
Sanık ... hakkında yaralama suçundan verilen kararda öngörülen cezanın nitelik ve niceliğine göre hüküm tarihi itibariyle hükmün temyiz edilemez olduğu,
Müşteki sanık ...'ın 20.09.2010 tarihli oturumda, sanık ...’ndan şikayetçi olduğunu, ancak katılmak istemediğini beyan etmesi nedeniyle katılan sıfatını kazanmadığı ve bu nedenle sanık ... hakkında verilen beraat kararını temyiz hakkı bulunmadığı anlaşıldığından, 5320 sayılı Yasanın 8/1 ve 1412 sayılı CYY.nın 317. maddeleri uyarınca müşteki sanık ... Yorgunoğlu’nun tebliğnameye uygun olarak, TEMYİZ İSTEĞİNİN REDDİNE, 30/01/2014 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.