MAHKEMESİ :Asliye Ceza Mahkemesi
SUÇ: Tehdit
HÜKÜM: Beraat
Yerel Mahkemece verilen hüküm temyiz edilmekle, başvurunun süresi ve kararın niteliği ile suç tarihine göre dosya görüşüldü:
Gerekçeli kararın tebliğ edildiği tarihte cezaevinde bulunan sanık ...'e kararın 5271 sayılı CMK'nın 35/3. maddesine uygun olarak tebliğ edilmediği, sanığa gerekçeli kararın yöntemince tebliğ edilmesi gerektiği,
Anlaşıldığından, müştekiler ... ve ... vekilinin temyiz davası isteği hakkında şimdilik bir KARAR VERMEYE YER OLMADIĞINA ve dosyanın, tebliğ işlemi gerçekleştirildikten sonra tebliğ edildiğine dair evrak, verilmesi halinde temyiz dilekçesi de eklenerek ve EK TEBLİĞNAME DÜZENLENDİKTEN sonra Dairemize yollanılmak üzere, incelenmeksizin karar mahkemesine geri GÖNDERİLMESİNE, 18.11.2020 tarihinde oy birliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy