MAHKEMESİ :Asliye Ceza Mahkemesi
SUÇLAR : Tehdit, hakaret, yaralama, yaralamaya teşebbüs
HÜKÜMLER: Mahkumiyet, beraat
Yerel Mahkemece verilen hükümler temyiz edilmekle, kararların nitelik, ceza türü, süresi ve suç tarihine göre dosya görüşüldü:
O yer Cumhuriyet savcısının temyiz dilekçesi içeriğinden, sanıklar ... ve ... hakkında mağdur çocuk ...’a yönelik yaralama suçundan kurulan beraat hükümleri de temyize konu edildiği halde, tebliğnamede bu yönde görüş bildirilmediği,
Anlaşıldığından, katılan sanıklar ..., ..., ... ve ... müdafii, katılan sanıklar ... ve ... müdafii ve o yer Cumhuriyet savcısının temyiz istekleri hakkında şimdilik bir KARAR VERMEYE YER OLMADIĞINA ve dosyanın, belirtilen husus yönünden EK TEBLİĞNAME DÜZENLENDİKTEN SONRA DAİREMİZE YOLLANILMAK üzere Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmesine, 14.11.2019 tarihinde oy birliğiyle karar verildi.