MAHKEMESİ :Asliye Hukuk Mahkemesi
Davacı ... ve diğerleri vekili Av. ... tarafından, davalı ... Mirasçıları aleyhine 16/07/2004 gününde verilen dilekçe ile tazminat istenmesi üzerine mahkemece yapılan yargılama sonunda; davanın kabulüne dair verilen 08/04/2009 günlü kararın Yargıtay’ca incelenmesi dahili davalılar vekili tarafından istenilmekle dosya içerisindeki kağıtlar incelenerek gereği görüşüldü.
Kararı 22/07/2009 günlü dilekçe ile temyiz eden davalılar ..., ..., ... ve ... 17/12/2009 günü verdikleri dilekçe ile temyiz isteklerinden fergat ettiklerini bildirdiklerinden, temyiz istemlerinin feragat nedeniyle reddi gerekmiştir.
SONUÇ: Yukarıda açıklanan nedenle temyiz dilekçelerinin reddine ve peşin alınan harcın istek halinde geri verilmesine 18/01/2010 gününde oybirliğiyle karar verildi.