Asliye Hukuk Mahkemesi
Davacı ... vekili Avukat ... tarafından, davalı ... aleyhine 26/12/2013 gününde verilen dilekçe ile alacak istenmesi üzerine mahkemece yapılan yargılama sonunda; davanın kısmen kabulüne dair verilen 26/12/2013 günlü kararın Yargıtay’ca incelenmesi davacı vekili tarafından istenilmekle dosya içerisindeki kağıtlar incelenerek gereği görüşüldü.
Davaya konu olayla ilgili olan Ağır Ceza Mahkemesi'nin 2009/162 esas ve 2009/380 karar sayılı dava dosyasının dosya içerisinde olmadığı anlaşılmaktadır. Şu halde anılan dava dosyasının dosyaya alınması sağlanmalıdır.
SONUÇ: Yukarıda açıklanan nedenle davaya konu olayla ilgili olan Ağır Ceza Mahkemesi'nin 2009/162 esas ve 2009/380 karar sayılı dava dosyasının temin edilerek dava dosyasına eklenmesi için mahal mahkemesine GERİ ÇEVİRİLMESİNE 01/04/2015 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy