MAHKEMESİ :Asliye Hukuk Mahkemesi
Davacı ... tarafından, davalı ... aleyhine 25/12/2013 gününde verilen dilekçe ile haksız şikayet nedeni ile maddi ve manevi tazminat istenmesi üzerine mahkemece yapılan yargılama sonunda; maddi tazminat isteminin reddine, manevi tazminat isteminin kısmen kabulüne dair verilen 15/07/2014 günlü kararın Yargıtay’ca incelenmesi davalı tarafından istenilmekle dosya içerisindeki kağıtlar incelenerek gereği görüşüldü.
Davaya konu olayla ilgili olarak davacı tarafından, aralarında davalının da bulunduğu kişiler aleyhine .. 2010/165 esas sayılı dava dosyası ile manevi tazminat davası açılmış olduğu ve yargılamasının devam ettiği anlaşılmakla; söz konusu dosyanın dosya arasına alınması sağlanmalıdır.
SONUÇ: Dosyanın, yukarıda gösterilen nedenle ve yukarıda bildirilen şekilde işlem yapılmak üzere mahal mahkemesine GERİ ÇEVRİLMESİNE 21/03/2016 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy