MAHKEMESİ:Asliye Hukuk Mahkemesi
Davacı ... vekili Avukat ... tarafından, davalı ... aleyhine 11/05/2012 gününde verilen dilekçe ile menfi tespit ve takibin iptalinin istenmesi üzerine mahkemece yapılan yargılama sonunda; davanın reddine dair verilen 25/12/2012 günlü kararın Yargıtay’ca incelenmesi davacı vekili tarafından süresi içinde istenilmekle temyiz dilekçesinin kabulüne karar verildikten sonra dosya içerisindeki kağıtlar incelenerek gereği görüşüldü.
Dosya ile ilgisi bulunan, ... 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin 2004/55 esas, ... 13. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin 2014/84 esas, ... 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin 2012/135 esas, ... 2. İcra Müdürlüğü'nün 2012/1562 esas sayılı dosyaları dosya arasında bulunmamaktadır. Belirtilen dosyaların mümkünse aslının, değilse onaylı, sıralı, okunaklı ve eksiksiz örneğinin dosyalanarak gönderilmesi için dosyanın mahal mahkemesine geri çevrilmesi gerekmiştir.
SONUÇ: Yukarıda gösterilen nedenlerle ve bildirilen şekilde işlem yapılmak üzere dosyanın mahal mahkemesine GERİ ÇEVRİLMESİNE 05/07/2018 gününde oybirliğiyle karar verildi.