MAHKEMESİ :Asliye Ceza Mahkemesi
SUÇLAR : Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma, fuhuş
HÜKÜMLER : Mahkumiyet, müsadere kararı
KARAR
Yerel Mahkemece verilen hükümler temyiz edilmekle, başvuruların süresi ve kararın niteliği ile suç tarihine göre dosya görüşüldü:
Yokluğunda hüküm kurulan temyiz dışı sanık ...’nın duruşmada bildirdiği yurtdışı adresine Tebligat Kanunu’nun 25. maddesi uyarınca gerekçeli kararın tebliğ edilmesi gerektiği gözetilmeden yapılan tebliğ işleminin usulsüz olduğu,
Anlaşıldığından, sanık ..., sanık ..., sanık ..., sanık ..., sanık ..., sanık ..., sanık ..., sanık ... ve müdafii, sanıklar ... ve ... müdafii, sanıklar ..., ... ve ... müdafii, sanık ... müdafii, sanık ... müdafii, sanık ... müdafii, sanık ... müdafii, sanık ... müdafii, sanık ... müdafii ve katılan vekilinin temyiz davası istekleri hakkında şimdilik bir KARAR VERMEYE YER OLMADIĞINA, dosyanın, tebliğ işlemi gerçekleştirildikten ve temyiz dilekçesi verilmesi halinde ek tebliğname düzenlenmesinden sonra Dairemize yollanılmak üzere, incelenmeksizin karar mahkemesine GERİ GÖNDERİLMESİNE, 10/06/2021 tarihinde oy birliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy