MAHKEMESİ :Asliye Hukuk Mahkemesi
Taraflar arasındaki istirdat alacağı davasından dolayı yapılan yargılama sonunda: Davanın kısmen kabulüne dair verilen yukarıda gün ve sayıları yazılı hükmün Yargıtay'ca incelenmesi davalı ... vekilince verilen dilekçe ile istenilmiş olmakla dosyadaki belgeler okunup uyuşmazlık anlaşıldıktan sonra gereği görüşülüp düşünüldü:
- K A R A R -
Dava, istirdat alacağı istemine ilişkindir.
Mahkemece davanın kısmen kabul kısmen redddine karar verilmiş, hüküm davalı ... vekilince temyiz edilmiştir.
Dosyada bulunan kanıt ve belgelere, kararın dayandığı gerekçelere göre, davanın ... yönünden husumetten reddine, diğer davalılar yönünden kabulüne karar verilmesinde bir isabetsizlik görülmemiştir.
Davalı ... temyiz itirazları yerinde olmadığından usul ve yasaya uygun olan hükmün ONANMASINA, aşağıda yazılı kalan harcın iadesine temyize başvurma harcının Hazineye irad kaydedilmesine,16/01/2019 gününde oybirliğiyle karar verildi.