MAHKEMESİ :Asliye Ceza Mahkemesi
SUÇ : Hırsızlık, konut dokunulmazlığını bozmak, mala zarar vermek
HÜKÜM : Mahkumiyet
Yerel Mahkemece verilen hüküm temyiz edilmekle; başvurunun nitelik, ceza türü, süresi ve suç tarihine göre dosya görüşüldü:
Yokluklarında verilen hükmün sanık ...'a tebliğine ilişkin 24.07.2008 günlü tebligat ile sanık ....'a tebliğine ilişkin 14.10.2008 günlü tebligatın usulüne uygun olmadığı anlaşıldığından 5271 sayılı CMK.nın 40 ve 41. maddeleri uyarınca eski hale getirme işleminin kabulü ile yapılan temyiz incelemesinde;
Oluş ve dosya kapsamına göre sanıklar hakkında TCK.nın 119/1-c maddesi ile uygulama yapılmaması karşı temyiz olmadığından bozma nedeni yapılmamıştır.
Dosya ve duruşma tutanakları içeriğine, toplanıp karar yerinde incelenerek tartışılan elverişli kanıtlara, gerekçeye ve Hakimin takdirine göre, sanıklar... ve...savunmanının temyiz itirazları yerinde görülmemiş olduğundan reddiyle, eleştiri dışında usul ve kanuna uygun bulunan hükmün tebliğname gibi ONANMASINA, 15.05.2014 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy