MAHKEMESİ :Asliye Ceza Mahkemesi
SUÇ : Hırsızlık
HÜKÜM : Mahkumiyet
Yerel Mahkemece verilen hüküm temyiz edilmekle; başvurunun nitelik, ceza türü, süresi ve suç tarihine göre dosya görüşüldü:
Oluşa ve dosya içeriğine göre, işyerinin asma kilitlerinin sert bir cisimle kırıldığının anlaşılması karşısında; eylemin 765 sayılı TCK’nın 493/1. maddesine uyan suçu oluşturduğunun gözetilmemesi ve adli sicil kaydına göre tekerrüre esas hükümlülüğü bulunduğu halde sanık hakkında aynı Yasanın 81. maddesi ile uygulama yapılmaması, karşı temyiz bulunmadığından, bozma nedeni yapılmamıştır.
Dosya ve duruşma tutanakları içeriğine, uyulan bozmaya, toplanıp karar yerinde incelenerek tartışılan elverişli kanıtlara, gerekçeye ve Hakimin takdirine göre, sanığın temyiz itirazları yerinde görülmemiş olduğundan reddiyle, eleştiri dışında usul ve kanuna uygun bulunan hükmün istem gibi ONANMASINA, 17.06.2014 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy