MAHKEMESİ :Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi
SUÇ : Yağma
HÜKÜM : 22/01/2009 tarihli hükmün açıklanmasının geri bırakılmasının yeniden suç işlenmesi nedeniyle açıklanmasına,TCK.nın 149/1-a,c, 35/1-2, 31/3, 62.maddeleri uyarınca 1 yıl 8 ay hapis cezası TCK.nın 149/1-a,c, 35/1-2, 31/3, 62.maddeleri uyarınca 1 yıl 8 ay hapis cezası.
Yerel Mahkemece verilen hüküm temyiz edilmekle; başvurunun nitelik, ceza türü, süresi ve suç tarihine göre dosya görüşüldü:
Dosya ve duruşma tutanakları içeriğine, toplanıp karar yerinde incelenerek tartışılan elverişli kanıtlara, gerekçeye ve Hakimler Kurulunun takdirine göre, sanık ... savunmanının temyiz itirazları yerinde görülmemiş olduğundan reddiyle, usul ve kanuna uygun bulunan hükmün tebliğname gibi ONANMASINA, 09/11/2017 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy