MAHKEMESİ :Ağır Ceza Mahkemesi
SUÇ : Yağma
Yerel Mahkemece verilen hüküm duruşmalı olarak da temyiz edilmekle; başvurunun nitelik, ceza türü, süresi ve suç tarihine göre dosya görüşüldü:
Sanık hakkında yağma suçundan kurulan hükümde kararın yazılması sırasında suç tarihinin 30.10.2015 gösterilmesi mahallinde düzeltilmesi olanaklı yazım hatası kabul edilmiştir.
Yasal süresinden sonra sanık savunmanınca yapılan duruşmalı inceleme isteminin 5320 sayılı Yasanın ...maddesi aracılığıyla 1412 sayılı CMUK'nun 318.maddesi gereğince REDDİNE,
Dosya ve duruşma tutanakları içeriğine, toplanıp karar yerinde incelenerek tartışılan elverişli kanıtlara, gerekçeye ve Hakimler Kurulunun takdirine göre sanık ... savunmanının temyiz itirazları yerinde görülmemiş olduğundan reddiyle, usul ve kanuna uygun bulunan hükmün istem gibi ONANMASINA, 19/12/2016 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy