MAHKEMESİ :Asliye Ceza Mahkemesi
SUÇ : Hükümlülük, müsadere
HÜKÜM : 5607 Sayılı yasaya muhalefet
Yerel mahkemece verilen hüküm temyiz edilmekle; başvurunun nitelik, ceza türü, süresi ve suç tarihine göre dosya okunduktan sonra Türk Milleti adına gereği görüşülüp düşünüldü;
Sanık hakkında tayin edilen cezadan TCK'nun 62.maddesi gereğince 1/6 oranında indirim yapıldığında sanığın 1 yıl 1 ay 10 gün hapis cezası ve 33 gün adli para cezası yerine, 10 ay hapis cezası ve 25 gün adli para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmek suretiyle eksik cezaya hükmolunması aleyhe temyiz bulunmadığından ve verilmesi gereken ceza miktarına göre TCK.50.maddesinin uygulanmama gerekçesi sonuç itibariyle doğru olduğundan bu hususlar bozma nedeni yapılmamıştır.
Yapılan duruşmaya, toplanan ve karar yerinde açıklanan delillere, gösterilen gerekçeye ve takdire göre sanık müdafinin yerinde görülmeyen temyiz itirazlarının reddiyle hükmün istem gibi ONANMASINA, 27.10.2014 günü oybirliğiyle karar verildi.