MAHKEMESİ :Asliye Ceza Mahkemesi
SUÇ : 6831 sayılı Yasaya muhalefet
HÜKÜM : Hükümlülük, erteleme
Yerel mahkemece verilen hüküm temyiz edilmekle; başvurunun süresi, kararın niteliği ve suç tarihine göre dosya okunduktan sonra Türk Milleti adına gereği görüşülüp düşünüldü;
Sanığın 13.11.2015 tarihli mahallinde yapılan keşifte hazır bulunduğu, keşif sonucu düzenlenen raporlarda dava konusu yerin 6831 sayılı Kanunun 93/2. maddesi kapsamında orman kadastrosunun kesinleştiğinin belirlendiği, bilirkişi raporlarının sanığa tebliğ edildiği ve mahkemede sanığın bilirkişi raporlarına karşı beyanda bulunduğu anlaşıldığından, tebliğnamedeki bozma görüşüne iştirak edilmemiştir.
Yapılan duruşmaya, toplanan ve karar yerinde açıklanan delillere, gösterilen gerekçeye ve takdire göre, sanık müdafiinin yerinde görülmeyen temyiz itirazlarının reddiyle hükmün ONANMASINA, 22/09/2021 tarihinde oy birliğiyle karar verildi.