MAHKEMESİ :Asliye Ceza Mahkemesi
SUÇ : Banka veya kredi kartlarının kötüye kullanılması
HÜKÜM : Hükümlülük
Gereği görüşülüp düşünüldü:
Yapılan yargılamaya, dosya içeriğine, toplanıp karar yerinde gösterilen ve değerlendirilen delillere, oluşa ve mahkemenin soruşturma sonucunda oluşan inanç ve takdirine göre Üst C.Savcısının, yerinde görülmeyen sair temyiz itirazlarının reddine, ancak:
Sanık hakkında hapis cezasında TCK.nun 62.maddesi uyarınca indirim uygulanması sırasında yazılı şekilde eksik ceza tayin edilmesi,
Yasaya aykırı ise de, yeniden yargılama yapılmasını gerektirmeyen bu hususun, 5320 sayılı Yasanın 8/1. maddesi uyarınca uygulanması gereken 1412 sayılı CMUK.un 322. maddesi gereğince düzeltilmesi mümkün bulunduğundan, hükümde hapis cezasında TCK.nun 62. maddesi uyarınca indirim uygulanmasıyla belirlenen ''2 yıl 13 ay'' yerine ''3 yıl 1 ay 15 gün'' yazılması suretiyle sair yönleri usul ve yasaya uygun bulunan hükmün (DÜZELTİLEREK ONANMASINA), 17.04.2014 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy