MAHKEMESİ :Ağır Ceza Mahkemesi
SUÇ : 6136 sayılı Yasaya aykırılık
HÜKÜM : Hükümlülük ve müsadere
Gereği görüşülüp düşünüldü:
Hükmolunan ceza miktarına göre sanık ... müdafiinin duruşmalı inceleme isteminin CMUK.nun 318. maddesi uyarınca oybirliğiyle (REDDİ- NE),
Dosya üzerinde yapılan incelemede;
Sanıklar hakkında alınan iletişimin dinlenmesi ve kayda alınmasına ilişkin kararlar ile iletişimin tespitine ilişkin kayıtlar 22.10.2009 tarihli oturumda okunup sanık- lardan diyeceklerinin sorulması ve tevdi sonrası dosyaya konulması nedeniyle tebliğna- medeki bozma düşüncesine iştirak edilmemiştir.
Sanıklar hakkında hapis cezası yanında hükmedilen adli para cezasına esas alınan birim günün alt sınırının 1000 günden az olamayacağının gözetilmemesi aley- he temyiz olmadığından bozma nedeni yapılmamıştır.
Yapılan yargılamaya, dosya içeriğine, toplanıp karar yerinde gösterilen ve değerlendirilen delillere, oluşa ve mahkemenin soruşturma sonucunda oluşan inanç ve takdirine, suçun oluşumuna ve niteliğine uygun kabul ve uygulamasına, hukuka uygun, yasal ve yeterli olarak açıklanan gerekçeye göre sanıklar... ve ... müdafiilerinin, bir sebebe dayanmayan; sanık... müdafiinin, suçun sabit olmadığına, cezalandırılma için yeterli delil bulunmadığına yönelik temyiz itirazları yerinde görülmediğinden reddiyle hükümlerin (ONANMASINA), 26.06.2014 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy