MAHKEMESİ :Asliye Ceza Mahkemesi
SUÇ : Kasten yaralama, 6136 sayılı Yasaya aykırılık ve genel güvenliği tehlikeye sokacak şekilde kasten silahla ateş etme
HÜKÜM : Hükümlülük
Gereği görüşülüp düşünüldü:
Sanık ... hakkında yaralama suçundan kurulan hükümde, uygulanma koşulları bulunmadığı halde TCK.nun 29. maddesi tatbik edilerek cezasından indirim yapılması, ayrıca hapis cezasından TCK 29. maddesi uyarınca ¼ oranında indirim yapılırken cezanın 1 yıl 6 ay hapis yerine,11 ay 7 gün olarak eksik tayini ve sanığın sabıka kaydında tekerrüre esas ilam bulunmasına rağmen hakkında TCK 58. maddesinin uygulanmaması, karşı temyiz olmadığından bozma nedenleri yapılmamıştır.
Yapılan yargılamaya, dosya içeriğine, toplanıp karar yerinde gösterilen ve değerlendirilen delillere, oluşa ve mahkemenin soruşturma sonucunda oluşan inanç ve takdirine, suçun oluşumuna ve niteliğine uygun kabul ve uygulamasına, hukuka uygun, yasal ve yeterli olarak açıklanan gerekçeye göre sanık müdafiinin savunma hakkının kısıtlandığına dair temyiz itirazı yerinde görülmediğinden reddiyle hükümlerin ONANMASINA, 29.03.2018 gününde oybirliğiyle ile karar verildi.