Mahkemesi :Asliye Ceza Mahkemesi
Suç : Resmi belgede sahtecilik, göçmen kaçakçılığı
Hüküm : 1- TCK'nın 204/1, 43/2-1, 62, 53, 63. maddeleri uyarınca mahkumiyet 2- TCK'nın 79/1-a, 62, 53, 52/2, 63. maddeleri uyarınca mahkumiyet
Dosya incelenerek gereği düşünüldü:
Resmi belgede sahtecilik suçundan tayin olunan hapis cezasından TCK'nın 43/2-1. maddesi ile artırım yapıldıktan sonra hesaplanan 2 yıl 6 ay hapis cezasının TCK'nın 62. maddesi ile indirilmesi sırasında yıl aya çevrilmek suretiyle ''2 yıl 1 ay '' yerine ''1 yıl 13 ay'' hapis cezası olarak eksik ceza tayini aleyhe temyiz bulunmadığından bozma nedeni yapılmamıştır.
Yapılan yargılamaya, toplanıp karar yerinde gösterilen delillere, mahkemenin kovuşturma sonuçlarına uygun olarak oluşan kanaat ve takdirine, incelenen dosya kapsamına göre sanık müdafiinin yerinde görülmeyen temyiz itirazlarının reddiyle hükümlerin ONANMASINA, 17.06.2014 tarihinde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy