MAHKEMESİ : İSKENDERUN 1. İŞ MAHKEMESİ
TARİHİ : 29/05/2012
NUMARASI : 2011/960-2012/676
DAVA :Davacı, kıdem tazminatı, ihbar tazminatı, yıllık izin ücreti ile fazla mesai ücreti alacaklarının ödetilmesine karar verilmesini istemiştir.
Yerel mahkeme, isteği hüküm altına almıştır.
Hüküm süresi içinde davalı avukatı tarafından temyiz edilmiş olmakla, dava dosyası için Tetkik Hakimi tarafından düzenlenen rapor dinlendikten sonra dosya incelendi, gereği konuşulup düşünüldü:
Y A R G I T A Y K A R A R I
Davacı asil temyiz aşamasında davadan feragat ettiğinden ve feragat 6100 sayılı HMK.'un 307. Maddesi uyarınca davayı sonuçlandıran usulü bir işlem olduğundan, hükmün feragat konusunda bir karar verilmek üzere sair yönleri incelenmeksizin bozulmasına karar verilmesi gerekmiştir.
SONUÇ:
Temyiz olunan kararın yukarıda yazılı sebepten BOZULMASINA, peşin alınan temyiz harcının istek halinde ilgiliye iadesine, 13.10.2014 gününde oybirliğiyle karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy