MAHKEMESİ :İŞ MAHKEMESİ
DAVA : Davacı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından, davalı ... Bitkisel Yağlar San. ve Tic. A.Ş. ve bağlı işyerlerinin, ticaret, büro eğitim ve güzel sanatlar işkolunda yer aldığına karar verildiği, ancak söz konusu işyerinin gıda sanayi işkolunda faaliyet yürüttüğü belirtilerek, ilgili bakanlığı işkolu tespit iptaline karar verilmesini istemiştir.
Yerel mahkeme, davayı reddetmiştir.
Hüküm süresi içinde davacı avukatı tarafından temyiz edilmiş olmakla, dava dosyası için Tetkik Hakimi ... tarafından düzenlenen rapor dinlendikten sonra dosya incelendi, gereği konuşulup düşünüldü:
Y A R G I T A Y K A R A R I
Dosyadaki yazılara, kararın dayandığı delillerle kanuni gerektirici sebeplere ve özellikle delillerin takdirinde bir isabetsizlik görülmemesine göre, yerinde bulunmayan bütün temyiz itirazlarının reddi ile usul ve kanuna uygun olan hükmün ONANMASINA, 19.12.2013 gününde oybirliği ile karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy