MAHKEMESİ:İŞ MAHKEMESİ
DAVA: Davacı, asıl davada davacının geçici işçi statüsünde çalışmakta iken 2001 yılında daimi kadroya alındığı sırada daimi/kadrolu işçi statüsünde tüm hak ve alacakları ile birlikte geçirilmesi sırasında yapılan intibakın yanlış olduğunun tespitine, emeklilik tarihinde 13. derecenin 24. kademesinde olduğu ve intibakın buna göre yapılması gerektiğinin tespitine, fark kıdem tazminatı ile yıllık izin ücreti, ücret farkı, ilave tediye farkı alacaklarının ödetilmesine birleşen davada ise yıllık izin ücreti, ücret farkı, ilave tediye farkı, ikramiye farkı, yıpranma prim farkı alacaklarının ödetilmesine karar verilmesini istemiştir.
Yerel mahkemece, bozmaya uyarak asıl dava ile birleşen davanın kısmen kabulüne karar verilmiştir.
Hüküm süresi içinde davalı avukatı tarafından temyiz edilmiş olmakla, dava dosyası için Tetkik Hakimi tarafından düzenlenen rapor dinlendikten sonra dosya incelendi, gereği konuşulup düşünüldü:
Y A R G I T A Y K A R A R I
Dosyadaki yazılara, kararın bozmaya uygun olmasına delillerin takdirinde bir isabetsizlik bulunmamasına göre, yerinde görülmeyen bütün temyiz itirazlarının reddiyle usul ve kanuna uygun olan hükmün ONANMASINA, aşağıda yazılı temyiz giderinin temyiz edene yükletilmesine, 20/03/2017 gününde oybirliği ile karar verildi.