MAHKEMESİ :İŞ MAHKEMESİ
DAVA : Davacı, asıl ve birleşen dosyada, kıdem tazminatı ile genel tatil ücreti, fazla mesai ücreti, hafta tatili ücreti, asgari geçim indirimi ve ücret alacaklarının ödetilmesine karar verilmesini istemiştir.
Yerel mahkemece, asıl ve birleşen davanın kısmen kabulüne karar verilmiştir.
Hüküm süresi içinde davalılardan ...Teknik İşletmecilik Destek Hiz. Güvenlik Sis. Lojistik ve Gıda San. Tic. Ltd. Şti. avukatı tarafından temyiz edilmiş olmakla, dava dosyası için Tetkik Hakimi tarafından düzenlenen rapor dinlendikten sonra dosya incelendi, gereği konuşulup düşünüldü:
YARGITAY KARARI
Dosyadaki yazılara, kararın dayandığı delillerle kanuni gerektirici sebeplere ve özellikle delillerin takdirinde bir isabetsizlik görülmemesine göre, davalı ...Teknik İşletmecilik Destek Hiz. Güvenlik Sis. Lojistik ve Gıda San. Tic. Ltd. Şti.'nin yerinde bulunmayan bütün temyiz itirazlarının reddi ile usul ve kanuna uygun olan hükmün ONANMASINA, aşağıda yazılı temyiz giderinin temyiz edene yükletilmesine, 29/03/2018 gününde oybirliği ile karar verildi.
Full & Egal Universal Law Academy